Nu afvallen met een virtuele maagband 

  • Heb je overgewicht?
  • Zou je graag extra kilo’s kwijt willen?
  • Blijf je hangen in het beruchte jojo-effect?
  • Lukt het je niet om met sporten en bewegen af te vallen?
  • Wil jij je eetpatronen zoals te grote porties, veel snoepen, ongezond eten of de hele dag door eten veranderen?

Afvallen begint in je hoofd. Een gezonde geest is net zo belangrijk als een gezond voedingspatroon en beweging. 

Van kinds af aan leren we al pijn weg te eten. Wanneer een kind valt dan troosten we door het bijvoorbeeld een snoepje te geven, we leiden het af van de pijn. Op latere leeftijd worden we  geconfronteerd met emotionele pijn, schaamte, schuld, frustratie, verdriet, boosheid en schuldgevoelens. Daar weten we vaak niet mee om te gaan. Door de aandacht te verleggen naar iets wat we fijn of lekker vinden hoeven we niet na te denken of te voelen. Vaak gaat dit ongemerkt en ontwikkelt (emotie)eten tot een gewoonte of zelfs tot een verslaving. 

Bij overgewicht komt vaak schaamte, onzekerheid en een laag zelfbeeld kijken. Dit veroorzaakt weer negatieve gevoelens waardoor je juist nog meer gaat snoepen of verkeerd eten. Dankzij de kracht van hypnose is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die minstens zo effectief is als een chirurgische maagband. In hypnose communiceer je met je onderbewuste en maak je daar een blijvende verandering door nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden. Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies. Behalve dat je gaat afvallen wordt je ook positiever en kom je meer in je kracht te staan. Deze methode heeft zich wereldwijd bewezen en heeft vele voordelen:

Maagband Chirurgisch Hypnotisch
Doorverwijzing nodig Ja Nee
Ziekenhuisopname Ja Nee
Narcose Ja Nee
Complicaties Mogelijk Nee
Littekens Ja Nee
Herstel 3-6 weken Nee
Eetgewoontes veranderen Nee Ja
Emoties aangepakt Nee Ja
Focus op eten weg Nee Ja
Zwangerschap beperking 1,5 jaar Nee

 

Over het algemeen is het standaard programma van 6 sessies voldoende. Je krijgt een aantal regels mee en een audiobestand ter ondersteuning. We gaan ook aan de gang om onderliggende emoties op te ruimen, dat is een belangrijk onderdeel van het programma. Niemand kan jou 100% succes garanderen. Het resultaat is afhankelijk van jouw motivatie én toewijding. Ook al doe ik mijn werk correct en geef ik de juiste suggesties, dan kan er enkel van een goed resultaat gesproken worden als jij deze suggesties ook aanvaardt en ter harte neemt.

Ben je klaar met je overtollige kilo’s,  wil bespreken of  de virtuele maagband iets voor jou kan betekenen, bel/whatsapp 06 28190197 of mail [email protected] Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Pin It on Pinterest