Pijn, hypnose en een positieve levensverandering

Door chronische pijnklachten kwam ik, na een zoektocht van 17 jaar, in aanraking met hypnose. Ik ontdekte de kracht van de geest en het potentieel van het onderbewuste. Het roer ging om en ik besloot me om te scholen tot praktiserend hypnotherapeut.

Van negatieve naar positieve gedachten

“A negative mind will never give you a positive life”. Onbewuste negatieve gedachten, gedragspatronen, gewoonten, belemmeringen, emoties en pijn zorgen ervoor dat je niet tot een positieve levenshouding komt. Wat je denkt heeft grote gevolgen. Met mijn opgedane kennis over de wisselwerking tussen lichaam en geest begeleid ik je op veel gebieden in hypnose zodat ook jij je leven positief kunt veranderen.

Pijnvrij

Pijn heeft mijn speciale interesse omdat ik uit eigen ervaring weet hoeveel impact het op je leven heeft. Ik voelde me soms buiten de maatschappij staan. “Leer er maar mee leven” was de boodschap. Iets wat ik niet kon accepteren. Pijnreductie is in bijna alle gevallen mogelijk met medische hypnose en de Oldpain2Go methode. Nog steeds volg ik regelmatig allerlei masterclasses en opleidingen om alle mogelijkheden van hypnose te ontdekken.

De combinatie met het werk als Liefdesdokter bij De Liefdespoli.nl maakt dat ik je begeleid vanuit een liefdevol hart.

Annet Schottert

Pin It on Pinterest