Annet Schottert

Pijnvrij specialist

Hypnotherapeut

Pijn, hypnose en een positieve levensverandering 

Door chronische pijnklachten kwam ik, na een zoektocht van 17 jaar, in aanraking met hypnose. Ik ontdekte de kracht van de geest en het potentieel van het onderbewuste. Het roer ging om en ik besloot me om te scholen tot praktiserend hypnotherapeut.

 

Van negatieve naar positieve gedachten

 “A negative mind will never give you a positive life”. Onbewuste negatieve gedachten, gedragspatronen, gewoonten, belemmeringen, emoties en pijn zorgen ervoor dat je niet tot een positieve levenshouding komt. Wat je denkt heeft grote gevolgen. Met mijn opgedane kennis over de wisselwerking tussen lichaam en geest begeleid ik je op veel gebieden in hypnose zodat ook jij je leven positief kunt veranderen. 

 

Pijnvrij specialist

Pijn heeft mijn speciale interesse omdat ik uit eigen ervaring weet hoeveel impact het op je leven heeft. Ik voelde me soms buiten de maatschappij staan. “Leer er maar mee leven” was de boodschap. Iets wat ik niet kon accepteren. Pijnreductie is in bijna alle gevallen mogelijk met medische hypnose en  in combinatie met  de Oldpain2Go methode vaak helemaal oplosbaar.

 

Opereren met hypnose

Tijdens mijn opleiding tot internationaal gecertificeerd hypnotherapeut, zag ik een bijzonder filmpje uit de jaren ’50. Een filmpje waar ik met open mond naar heb zitten kijken. Een gynaecoloog haalde door middel van een keizersnede zonder narcose of ruggenprik enkel met hypnose een baby ter wereld. De moeder lag tijdens de keizersnede zonder pijn te zingen in de verloskamer! De tranen sprongen in mijn ogen, zo mooi was dit om te zien. Sindsdien ben ik echt “verslaafd” aan de ongekende mogelijkheden van hypnose. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden of voordelen van een operatie zonder narcose? Lees dit boek: Operatie met Hypnose

 

Blijven ontwikkelen

Nog steeds volg ik regelmatig allerlei masterclasses en opleidingen om alle mogelijkheden van hypnose te ontdekken. De combinatie met het werk wat ik gedaan heb als Liefdesdokter bij  De Liefdesdokter maakt dat ik je begeleid vanuit een liefdevol hart.

 

 

Aangesloten bij The National Guild of Hypnotists www.ngh.net 

Pin It on Pinterest